Graafisen maailman voimanainen

Sini Allt

Sini luo uutta niin graafisena suunnittelijana kuin kotipuutarhurinakin. Työssään Sini on järjestelmällinen ja tavoitteellinen, mutta myös helposti syttyvä ja idearikas.

Sinin tekeminen on poikkeuksellista iloa ja elämänvoimaa yhdistettynä rautaiseen osaamiseen ja näkemykseen. Rempseä nauru kertoo jo kaukaa, että aurinkoinen supernainen on paikalla. Kun muut vielä miettivät, hän ottaa ohjat ja tarttuu jo toimeen. Erityisesti Siniä innostaa nähdä idean kasvavan visuaalisesti näyttäväksi toteutukseksi niin paperilla kuin tietokoneen ruudullakin. Sinnikkyys, huumorintaju ja ihmisläheisyys tekevät yhteistyöstä aina yhtä onnistunutta, ja hymy myös asiakkaan huulilla on taattu. Sinillä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta. Tämän InDesignin kuningattaren erityisalaa on yritysilmeiden ja logojen luominen sekä isojenkin kokonaisuuksien paketointi näyttäväksi sisällöksi.

Löydät minut täältä

Instagram logoLinkedin logoKotisivut kuvake

Missä loistan

Asiakaskohtaamiset, yhteistyö, luotettavuus. Ideointi, visualisointi, graafinen suunnittelu, kokonaisuuksien hahmottaminen ja organisointi.

Ihmisenä olen

Värikäs persoona, sinnikäs, luotettava. Aito, lämminhenkinen, innokas.

Mitä osaan

Kyky visualisoida ja toteuttaa asiakkaan ajatus. Kuunnella ja arvostaa asiakasta. Markkinoida sitä, mitä asiakas todella tarvitsee.

Vapaa-ajalla

Musiikin tekeminen, laulaminen, luonto. Perhe, ystävät, hyvä ruoka.

Taidot

  • InDesign
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Acrobat
  • Microsoft Office
  • Sosiaalinen media: Facebook, Instagram,
    Snapchat, LinkedIn ja YouTube