HalfBlock

Yritysilmeen raikastus ja uusi logo

Ammattitaitoinen lävistysliike Half Block on tunnettu asenteella varustetuista vaatteista, lävistyksistä, koruista ja erilaisista asusteista.

Liike on laajentanut toimintaansa viimeisen kymmenen vuoden aikana ja toimii tällä hetkellä kolmessa eri kaupungissa: Lahdessa, Kuopiossa ja Iisalmessa. Half Blockin uudelta logolta toivottiin eritoten asennetta ja iskevyyttä. Verkkosivuston ilme päivitettiin tukemaan logon uutta värimaailmaa.

Halfblock logo
Halfblockin logo valkoisella tekstillä ja värillisellä kirsikalla

Vetoketju ja kirsikka

Logosuunnittelun lähtökohdaksi valittiin näkyvät, isot kirjaimet ja sukupuolineutraalius. Vetoketjulla haluttiin tuoda esiin asusteet ja vaatteet.

Kirsikka puolestaan kuvaa humoristisesti koruja ja lävistyksiä. Suurella kirjainkoolla haluttiin saada logo mahdollisimman helppolukuiseksi sekä printissä, että verkossa.

Verkkosivuston päivitys ja ajanvarausjärjestelmä

Half Blockin verkkosivusto kaipasi päivitystä ja värimaailma koki uudistuksen. Kirsikan tuomalla sävyllä saatiin tarvittavaa kontrastia mustanpuhuviin kuviin. Pääkallokuvat toivat tekstilinkkeihin humoristisuutta ja asennetta.

Sivustolle lisättiin ajanvarausjärjestelmä helpottamaan asiakkaita. Ajanvarausjärjestelmä toimii yhtenäisesti kassajärjestelmän kanssa.

Tutustu yrityksen verkkosivuihin
Halfblockin verkkosivuston kuvankaappaus