Systemaattinen sanoittaja

Anu Rousku

Anu tiivistää napakasti kirjoittamattomat faktat ja fiilikset sanoiksi, ja tekee sen turhia aikailematta.

Vaikka sormet lentävät näppäimistöllä, ulkoinen olemus on aina rauhallisen hyväntuulinen. Anun tekemisessä lennokkaat ideat yhdistyvät jalat maassa -asenteeseen. Erityisesti Anua motivoi se, kun monimutkaisesta, teknisestä ja laajasta aiheesta muotoutuu koskettavaa, sytyttävää ja ytimekästä sisältöä. Uteliaisuus ja asiakassuuntautuneisuus tekevät tuoteominaisuuksista hyötyjä, jotka kolahtavat juuri oikeaan kohderyhmään. Anulla on usean vuoden kokemus monikanavaisesta sisällöntuotosta ja erilaisista teksteistä sekä suomeksi että englanniksi, ja erityisesti Anu loistaa teollisessa b-to-b -ympäristössä.

Löydät minut täältä

Instagram logoLinkedin logoKotisivut kuvake

Missä loistan

Teollinen b-to-b -ympäristö on mukavuusaluettani, mutta nautin myös sen ulkopuolelle astumisesta ja itseni haastamisesta. Kirjoittajana olen pikkutarkka, tehokas ja idearikas, ja pystyn muokkaamaan tekstejä erilaisille kohderyhmille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Ihmisenä olen

Rauhallinen, luotettava, aito ja energinen.

Mitä osaan

Tuottaa asiakaslähtöisesti tekstiä ja erilaisia sisältöjä sekä suomeksi että englanniksi. Kuunnella asiakasta ja luoda lisäarvoa teksteillä, jotka kolahtavat kohderyhmään ja lisäävät yrityksen näkyvyyttä ja houkuttelevuutta.

Vapaa-ajalla

Luonnossa liikkuminen, lenkkeily, avantouinti. Matkustelu ja hyvä ruoka. Aamukahvi ihan kaikessa rauhassa.

Taidot

  • Nopeat sormet näppäimistöllä
  • Tarkat korvat ja nopea konseptien omaksuminen
  • Microsoft Office
  • Adobe Photoshop & InDesign
  • Sosiaalinen media: Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube